När vänder oturen?

Det går fan inge bra för mig just nu. 🙁 Fick en allergisk reaktion på antibiotikan så jag fick åka in till akuten. Där tog dem lite olika prover samt la om min arm & sen fick jag åka hem igen, med order om att INTE ta mer antibiotika! Jag mår fortfarande inte bra, men det har blivit liiite bättre, så det går ju åt rätt håll, även om det går oerhört långsamt.

Ett tag såg morgondagens tävling mörk ut, men inte nu längre. 🙂 Jag & Rally ska kriga & göra vårt bästa, eller jag tänker iaf göra det, vi får väl se hur Rally’s plan är. 😛 Dem skulle ha både vattenslang & barnpool där så att man lätt kan blöta ner hundarna, så gissa vem som kommer att hata mig många gånger imorrn?! 😉 *asg* Dee kommer också att bli blöt, men hon hatar det inte lika mycket som Rally gör.

Mitt resesällskap blev inställt, så jag har frågat Carina & Malin om nån av dem vill följa med, är ju mycket roligare om man slipper åka ensam. Så jag hoppas att nån av dem kan & vill följa med, men det vet jag inte än.

Nu är det hög tid att börja packa inför morgondagen, så att jag (förhoppningsvis) inte glömmer nånting! Vilket jag alltid lyckas göra…Men, men, packa var det.

150704

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *