Dee’s sandstrandspremiär

Dagen startade riktigt segt, men till slut tog vi oss iväg ut till Bomstad där vi har badat. Rally har varit där flera gånger förut, men för Dee blev det premiär på en sandstrand. Efter att vi hade badat en stund så gick vi upp på stranden & skulle sola lite, något som visade sig vara MYCKET svårare än man kunde tro! Rally rullade sig i sanden så mycket hon orkade, & rullade sig sen på våran filt. Dee sprang fram & tillbaka så mycket hon kunde i kopplets längd & Clara taggade om möjligt upp Dee ännu mer. Sen kom Dee på den fantastiska idén att man kunde gräva en stor grop…

150702

Efter en stund på stranden så gick jag, Carina & Dee ner i vattnet där jag försökte få bra kort på Dee, men det blev inte så bra som jag hade velat. 🙁 Men så är det ibland, Dee hade iaf roligt.

1507021

Nu under kvällen så har vi varit hemma hos Carina, ätit tacos, gått en liten promenad, tittat på film, samt pratat en hel del. Tjejerna har kapitulerat helt, det var nätt & jämt att jag fick med mig dem hem! 😛 Snart är det dags att gå & lägga sig, & hoppas att morgondagen startar bättre än den här dagen gjorde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *