Värsta sårinfektionen :(

Idag har det känts som att jag har gjort tusen saker, men det har jag inte. Har bland annat varit på vårdcentralen & där fick jag veta att jag har RIKLIG MÄNGD BAKTERIER i min vänstra underarm, så nu väntar en antibiotika-kur. Har även varit på Skutberget med Malin & Algot, så hundarna har fått simträna. Jag kommer nog inte att kunna bada på några veckor, med tanke på min arm. 🙁 Men hundarna hade roligt, eller ja, iaf Dee & Algot, Rally uppskattade inte sina minuter i vattnet. 😛 Haha.

150630

Nu på kvällen så var morsan här en sväng. Så det är först nu, när hon & Farro har åkt hem, som jag kan sitta här & känna att jag gör ingenting. Bara ta det lugnt. Skulle behöva göra så många saker, men jag orkar inte. Tänker att dammsugaren får vänta tills imorrn, för jag är så trött nu. Fast å andra sidan kommer jag att ha fullt upp även imorrn, så det kanske är lika bra att köra nu? Så har jag det gjort. Ja, så får det bli, dags att dammsuga!

One thought on “Värsta sårinfektionen :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *