Dygnspermiss + Ser fram emot Augusti

Idag har jag dygnspermiss, vilket är gött. 😀 Och lite skrämmande, men jag ska nog klara det bra den här gången.

Jag har Dee hemma, det har jag haft varje gång jag har varit hemma. Det betyder INTE att jag inte älskar Rally lika mycket, utan det har bara blivit så. Förhoppningsvis får jag träffa Rally senare idag, saknar min lilla räv ska ni veta!

I söndags var jag & Dee med på söndagsutflykten & det var ca 20 hundar med. 🙂 Efter promenaden så fikade vi & ni kan ju gissa hur mycket Dee försökte smöra in sig hos alla. 😛 Haha.

150621

Igår förmiddag så åkte vi ut till Skutberget & tränade lite vattenapportering. Alla hundarna som var med var jätteduktiga, även om Dee var aningen tveksam stundtals. Hon har inte riktigt fullt förtroende för att hon kan simma tror jag, så det är bara att träna vidare så att hon blir mer & mer säker i vattnet.

150623

Augusti blir en månad med fullt upp! 4 av 5 helger har vi saker inbokade, snacka om att hundarna (speciellt Rally) kommer att aktiveras! 😉 Den månaden ska jag försöka njuta så mycket jag bara kan, hundtävlingar överallt hela tiden, underbart. Jag menar, kan det bli bättre?! 😀

1506231

2 thoughts on “Dygnspermiss + Ser fram emot Augusti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *