Sanningen bakom bloggpausen

Ja, igår skrev jag ju ut sanningen i min personliga blogg, så nu är det slut med lögnerna. Anledningen till min bloggpaus här är att jag är inlagd på sjukhuset & har varit det sen 3 veckor tillbaka. Vill ni läsa mer om det så tryck här eller på ikonen till den personliga bloggen i spalten till höger.

?

Nu är jag hemma på permission, vilket känns både skönt & skrämmande. Men jag försöker att inte stressa upp mig, utan ta det lugnt, en timme i taget liksom. Som ni ser på bilden ovan så är Dee hemma & jag tyckte att hon förtjänade ett gott ben, måste ju ”fira” vår tid tillsammans lite.

Rally är kvar hos Carina & kommer att vara det under helgen, sen får vi se hur det går. För som sagt så måste jag ta det väldigt lugnt nu, för att försöka förhindra fler bakslag.

Vi får se om det blir nån promenad idag eller om vi bara chillar här hemma. 🙂

4 thoughts on “Sanningen bakom bloggpausen

  1. Men Malin det är många hundar som inte blir dräktiga det gör ingenting det är varken fel på dig Rally eller hanen:) det kommer bli valpar någon gång det är jag helt säker på:)

  2. Skönt med vänner som ställer upp med kort varsel när det gäller och som finns kvar även om det dröjer tills man blir frisk. Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *