På besök i bloggen

Vi lever fortfarande. Snart hoppas jag vara tillbaka i bloggarnas värld med inlägg varje dag (så som det ska vara), men just nu är det inte möjligt av olika anledningar. Jag behöver den här pausen, bara få släppa ”pressen” om bloggen & bara njuta av all tid med hundarna. Bara vara liksom.

Idag har vi gått en långis längs Frödingleden med Carina & Clara. Alla 3 hundarna fick bada emellanåt (mer & mindre frivilligt) p.g.a värmen, så dem klarade sig fint. 🙂 Det var längesen vi gick där & det är så mysigt på den vägen.

150613

Nu var även korna ute i hagen & Dee skällde ut dem efter noter kan jag säga! 😛 Haha, det blir nog ingen nötvallare av henne. 😉

1506131

Nej, dags att avsluta här, igen. Jag hoppas som sagt vara tillbaka snart igen, men det lär dröja åtminstone några dagar till.

2 thoughts on “På besök i bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *