2 år tillsammans

Idag, för exakt 2 år sedan så blev det en snabbvisit i Finland där jag hämtade hem min mycket efterlängtade lilla räv! <3

1505261

Vår väg tillsammans har varit allt annat än rak & lätt, men nu står vi här, sida vid sida, & vi båda vet vart vi hör hemma. Med varandra. Stort tack till Nina för att jag fick köpa henne, & grymt tack till Evelina & Carina som har sett till att hon har stannat hos mig! Utan er hade jag inte haft min älskade räv här.

1505262

Idag har vi varit ute på Sörmon ett par timmar. Det var helt underbart & alla hundarna skötte sig bra. Detta var första gången som Bira & Spock träffades & visst var det lite spänt i början, men sen slappnade alla av jättefint. Jag & Bira hade såklart delade åsikter emellanåt, men det känns som att det går åt rätt håll. Nu gäller det bara att underhålla detta så att det inte går jättelång tid innan dem får springa såhär igen. Dee tuffar på sig allt mer & börjar våga säga ifrån när Bira gör en ”Bira-klassic”, så jag hoppas att hon kan sluta med dem snart.

150526

Annars idag så har jag sett över vilka tävlingar jag vill åka på & sådär. Har även nästan bestämt mig för att vänta med rallylydnaden till September tidigast, detta för att jag inte har något träd där pengarna växer. 😛 Man har inte råd med precis allting, det är bara att acceptera det.

Ikväll väntar vallning för lilla Dee, spänningen är olidlig, kommer hon att äta bajs första passet idag också, eller har hon insett att det inte lönar sig? Haha. Och hur kommer det att gå för MIG? Kommer jag att våga släppa kontrollen & faktiskt lita på min hund? Ja, svaren fås ikväll. 😉 *asg*

4 thoughts on “2 år tillsammans

  1. Det är så tråkigt när pengarna sätter stopp för allt man vill göra. har sett flera kurser jag vill gå men att lägga ut 1800 kr är rätt mycket pengar och man måste ju välja EN av alla man vill gå. Lycka till med rallyn 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *