Jävlar i havet, imorrn är det dags!

Ja gott folk, imorrn avgörs så himla mycket, för då får jag veta om min lilla Rally är dräktig eller inte! :O Det känns galet, tänk om hon är dräktig, då kommer ännu en av mina drömmar att gå i uppfyllelse. Shit, det känns overkligt.
Skulle hon inte vara dräktig så är det hög tid att anmäla oss till några tävlingar. 😉 Så jag har planer oavsett vad ultraljudet visar, men visst hoppas jag superdupermycket på att hon väntar puppisar!

????

Dagens promenad tog vi själva, jag & mina tjejer. Vi gick inte jättelångt, men nu har vi iaf fått röra lite på oss. Sen har jag även dammsugit lägenheten samt duschat, så det känns bra. 🙂 Har varit så oerhört seg & trött idag, & hade jag inte haft Dee hemma så hade jag nog legat i sängen fortfarande…Men hon såg till att jag till slut kom upp. Rally den lilla räven njöt som bara satan av att få ligga bredvid matte i sängen hur länge som helst. 😛 Haha, så hon hade nog kunnat stanna där hela dagen. 😉

Åh, jag vill bara veta NU om hon är dräktig eller inte! Känns omöjligt att vänta tills imorrn eftermiddag! Men jag har inget val. Först så trodde jag inte att hon var dräktig, för det kändes bara som att så bra kunde det inte bli. Men nu är hon så annorlunda att jag verkligen tror att hon är dräktig. Är hon inte det så är det nåt allvarligt fel på fröken. Men jag tycker om hennes nya sidor, hon är så grymt mysig & vill bara ligga nära nära hela tiden. <3 Sen saknar jag såklart hennes fart, för nu är hon som en gammal pensionär, men den kommer nog tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *