Långis, fryst mat + film på Rally

Dagens långis blev verkligen en långis. Det var längesen vi gick i 2 timmar, & shit vad jobbigt det var stundtals! 😛 Dee låg på framåt typ hela vägen, medan Rally behövde draghjälp för att ta sig ända hem. 😉 Haha, nejdå, inte riktigt så illa, men hon hade nog gärna sluppit gå sista biten.

????

Självklart såg vi en huggorm!! Så nu har jag sett 4 ormar den här sommaren än så länge. Äckliga, vidriga djur, varför måste jag se dem överallt?! 🙁 Blir fan nojig efteråt & ser ormar överallt, inte alls roligt. 🙁

Efter långisen så sov vi i sängen jag & Rally, Dee låg på sin plats under skrivbordet. Var riktigt skönt måste jag säga, haha. 🙂 Efter nån timme i sängen så tänkte jag testa att dela den frysta maten med en såg, & det gick! 😀 Sen att det var sjukt jobbigt & förmodligen skulle ta en hel dag med en stor korv, kan vi utelämna. 😛 Nejdå, det var galet jobbigt så nu är jag på jakt efter en yxa. Jag SKA hitta nåt bra sätt, vänta ni bara. 😉

Jag filmade Rally en kort (väldigt kort) sväng igår kväll, så att jag kan visa er hur hon gjorde. Så här kommer filmen:

2 thoughts on “Långis, fryst mat + film på Rally

  1. Haha, det låter helt galet med maten. Jag hoppas du hittade någon bra lösning på det där sen!

    Skönt med en ordentlig långis följt av lite vila 🙂

  2. Pingback: Vad ska du göra i helgen? | Tassportalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *