Rally har en tuff dag – hormoner?

Dagens långis blev med Carina & Clara, vi gick i bra tid, för bara en liten stund efter att vi hade kommit in så började det regna. Så ibland har man flyt. 😉 Hundarna skötte sig bra, så alla fick följa med hem, haha.

????

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit & handlat massa nödvändiga saker. Som typ hur många matlådor som helst till hundarnas färskfoder! Köpte även såna spikar/hållare som man sätter fast sladdar med, för jag måste sätta fast gallret i byrån – igen (fråga Dee varför dem gamla inte längre sitter kvar).

Annars då? Jo, Rally har en tuff dag. 🙁 Det är inte lätt alla gånger här i livet. Hon har juckat hur mycket som helst under dagen, & hon verkar väldigt besvärad själv av det. Det har liksom inte spelat någon roll om hon har legat, suttit eller stått, juckningarna har bara avlöst varandra ändå. Under långisen försvann dem nästan helt, för att sen komma tillbaka igen när vi kom hem. Nu verkar det ganska lugnt, några enstaka juckningar då & då, men inte alls som tidigare under dagen.
Rally har varit såhär en gång tidigare & då var det inför löp, så förmodligen är det hennes hormoner som skjuter åt alla håll & kanter. Jag hoppas för hennes skull att det går över snart, så att hon slipper dem under natten. Så nån hormonell ändring sker ju i henne, vågar man tro fullt ut på att hon är dräktig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *