Superträningspass + långis med Elin

Förmiddagens agilityträning gick SUPERBRA!! Rally var det ingen vidare fart i, men hon var duktig ändå. Det är inte lätt här i livet alla gånger. 😉

Dee däremot strålade som solen. 🙂 Från att ha kört 4 pinnars slalom med bågar vid 2 tillfällen så tog hon idag 4 pinnar UTAN bågar!! 😀 Jag var så glad & så stolt över henne att jag hade kunnat börja gråta. Nu vet jag dock mycket väl att vi kommer att behöva backa tillbaka till bågarna nästa pass, men ändå, så himla duktig mitt lilla vilddjur! <3

Nu på kvällen så gick jag & Elin en långis tillsammans. Både Leo & David var väldigt intresserade av Rally, som i sin tur såg ut att ha rabies. 😉 Tänk, alla hanar är galna i henne nu, så vi håller verkligen tummarna för att hon är dräktig!

????

På tal om förmodlig dräktighet, imorse blandade jag i lite färskfoder i torrfodret & hundarna var galna när jag gjorde i ordning det. Men när jag ställde ner skålen till Rally så tog hon bara ytterst lite & sen ville hon inte ha mer, hon som ÄLSKAR färskfoder! Så jag är numera övertygad om att hon faktiskt är dräktig, för hon har ALDRIG betett sig såhär förut. Och så slö som hon är, skulle hon få välja så skulle hon vilja sova nästan dygnet runt. Lilla skruttan, på måndag får vi svaret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *