Dagen efter en hemsk natt

Den här dagen har inte blivit som planerad. Natten har varit hemsk, jag har haft stark ångest, smått panik & trott att jag skulle flippa ur fullständigt. Underbara traumabehandling…Det blir bättre, inte just nu, men om ett tag blir det bättre & då är det värt det. Men just nu, nej, nu är jag inte särskilt kaxig.

Så promenaden med Elina fick jag ställa in, det fanns liksom ingen möjlighet att jag skulle orka med en långis efter så lite & dålig sömn. Men hon förstår som tur är, så vi får boka in en ny date istället.

Bira är här som vanligt, men vi slappar mest. Fram tills nu har det dessutom regnat oavbrutet så ingen av tjejerna är särskilt sugen på att vara ute, nja, förutom Dee som inte bryr sig så mycket om vädret. Gladast att slippa vara ute är nog Rally, haha, sen kommer jag, sen Bira & sist Dee. 😉

Ikväll väntar vallning för mig & Dee. Jag får jobba på så gott jag kan, mer än så kan jag inte göra. Men förhoppningsvis har jag fått lite mer krafter då, för just nu, i denna stund, är det jävligt segt.

Bild från förra veckan.

Bild från förra veckan.

5 thoughts on “Dagen efter en hemsk natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *