Jakten på frysen har nått sitt slut

Tänk vad jakten på frysen har varit jobbig. Jag hittade ju en som jag skulle köpa idag, men så igår kväll skänkes det bort en (väldigt stor) frys här i Karlstad som jag tackade jag till efter att ha funderat ett par minuter. Så jag fick med mig min lillebrorsa & hämtade den & nu står det på rätt plats här hemma. Jag har torkat ur den & håller på att vädra ur den ordentligt.

????

Så när jag har fått pengar (vilket jag får på tisdag) så är det bara att beställa mat till tjejerna, med vetskapen om att jag inte har några som helst problem med att få plats i frysen! 😉 Måste även skaffa en mängd matlådor till dem, nån som vet nåt ställe i Karlstad som säljer billigt? Förutom IKEA. 😛

Idag har jag varit helt slut, så vi har bara gått en halvlång promenad tillsammans med Carina & Clara. Annars har jag mest vilat, samt ätit & duschat. Det känns kanonbra att Rally är hemma igen, jag har verkligen saknat min lilla räv! <3

Har även bestämt mig för att börja tävla rallylydnad!! Det ni! Haha. Dee kommer att göra sin debut på hemmaklubben Forshaga den 21 Juni. Om inte Rally är dräktig så kommer även hon att göra sin debut då. Är hon dräktig så debuterar hon till vintern eller våren. Det ska bli spännande att ge sig in i en ny sport, så får vi se vart den bör oss. 🙂

3 thoughts on “Jakten på frysen har nått sitt slut

  1. Skönt att ni hittade en frys! Åh spännande med rallylydnad! Det är jättekul och väldigt enkelt också. Rätt lätt att få några titlar om man ligger i 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *