En fullspäckad dag

Idag har Dee röjt i skogen tillsammans med några av sina kompisar. 🙂 Det var en härlig tur som inte bara innehöll spring, utan även bad. Frågar man Dee så kan det nog inte bli mycket bättre?!

?????

Nu på kvällen så hämtade vi hem Rally, & så blev det en tur med Nathalie. Så nu kan vi gott slappa resten av kvällen. 🙂

Jag har ju bestämt mig för att testa Vom og hundemat på mina hundar, men för att det ska vara möjligt så måste jag ha en till frys. Detta är nåt jag har tänkt om typ dygnet runt & nu har jag ÄNTLIGEN fått tag i en frys till bra pris! Så imorrn ska jag hämta den, & sen fattas bara maten till hundarna, som btw ska beställas nästa vecka. Jag vet ännu inte riktigt vilken sort av VoH som är bäst för dem, men jag väntar på svar på det & några fler frågor av företaget själv. Så jag hoppas att det svaret kommer i början på nästa vecka (för det lär väl knappast komma under helgen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *