Mycket nära bortskänkes!

Jag mår bättre idag än jag trodde att jag skulle göra. Och det klagar jag inte alls över. 😉

Började dagen med en bra terapisession, visst känns det skrämmande att det ”snart” är slut. För mer eller mindre än halva mitt liv har bestått av terapi, så det är ju inte konstigt nånstans att jag är osäker på hur livet ser ut utan det.
När jag kom hem så fick jag en ”trevlig” överraskning:

1505111

Det är ingen mindre än Dee som har varit i farten! Hon har ”läst” 2 böcker, lyssnat på musik i hörlurarna utan att ha kopplat in dem, förmodligen känt sig tät i näsan eftersom hon tuggade sönder nässprayen samt möjligtvis varit torr om trampdynorna eftersom hon även tog tassalvan.
Hundkräk var min första tanke…Mina favorithörlurar, & 2 böcker som jag inte hade hunnit läsa klart. Jag fastnade inte direkt för nån av dem, men ändå. Jaja, inte mycket att göra åt det nu, men nog ligger Dee nära gränsen bortskänkes! 😛 Haha.

Efter att ha städat efter lilla fröken så blev det långis med Carina, Malin & alla vovvarna såklart. 🙂 Jag tycker att alla hundarna skötte sig prima, ja, även vi tvåfotingar faktiskt. 😉 Det är så härligt att vara ute & gå tillsammans med andra hundägare & deras hundar. Man får en sån här flockkänsla, snacka om kvalitetstid!

150511

Nu är jag däremot inte så kaxig längre, febern är tillbaka & huvudet känns tungt. Men humör är nästan på topp ändå. Tänker dock försöka ta det lugnt resten av dagen, kan ju faktiskt sitta ner & träna med Dee idag, finns ju massa trick man kan träna sittandes.

Avslutar dagens inlägg med att berätta att jag har ringt till djursjukhuset & beställt tid för Rally’s ultraljud, & vi fick tid måndag den 25 Maj kl. 14:20. Så då ÄNTLIGEN får jag veta om hon är dräktig eller inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *