Dee har varit hejarklack på agilitytävling

Som planerat så följde jag & Dee med Nathalie på agilitytävling i Sunne. Förutom att det var snorkallt & regnade första halvan av tiden så var det trevligt där. 🙂 Dem hade även en liten inhägnad hage där dem hade 2 slalompinnar & 2 hopphinder, så vi gick dit & tränade lite. 😉 Körde mest freestyle- & lydnadsgrejer & hon fixade den störningen! 😀 Körde även lite slalom med dem 2 pinnarna & det gick ganska bra.

????

När jag satte mig i bilen på väg hem så såg jag mig själv i spegeln…Herrejävlar vad röd jag var i hela ansiktet!! :O Man hade lätt kunnat tro att jag hade suttit i solen en hel varm sommardag, men nope, jag har suttit i tältet under regnet & frusit.
Väl hemma så kollade jag tempen & mycket riktigt, feber. 🙁 När jag duschade så kände jag tydligt den där känsligheten jag får i huden när jag har feber. Minsta lilla beröring känns som nålar som sticks in i huden. Inte sådär jättetrevligt, men inget jag kan göra något åt nu.

Imorrn kommer Bira & så har jag terapi, om jag nu inte vaknar upp jättedålig & måste ställa in båda delarna. Men det hoppas jag inte. Blir jag inte sämre än jag är nu så fixar jag det, även om hundarna kan glömma nån långis. Men vi får se imorrn bitti, då är jag antingen bättre eller sämre. Jag blir väldigt sällan fysiskt sjuk, men när jag väl blir det så brukar jag vara typ döende i 2 veckor. Så ja, jag förbereder mig mentalt för det, ifall att.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *