En dag vid sjön :)

Jag & Carina tog med oss tjejerna & åkte ner till sjön som finns ganska nära. Där spenderade vi några timmar vid vattnet, Dee & Clara doppade sig även emellanåt medan Rally sprang runt i skogen. Precis så det ska vara. 🙂 Rally var iofs i med tassarna emellanåt, men inte mer än så, vilket är bra.

150509

Alla hundarna fick äta godis som var kastat i vattnet. Rally & Clara är riktigt duktiga på det, & till slut verkade även Dee fatta hur man skulle komma åt godisarna. 😉

????

Imorrn drar jag & Dee till Sunne för att kolla på agilitytävling! 🙂 Lilla Rally bor tillfälligt hos Carina & ska göra det nästan en vecka. Men jag kommer säkert att träffa henne typ varje dag ändå, haha, det brukar bli så. Men jag & Dee får lite egentid & jag kan miljöträna henne ordentligt utan att Rally är med. Så det blir nog bra, även om det blir tomt här hemma, för ingen kan mysa så som Rally kan! <3

4 thoughts on “En dag vid sjön :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *