Agility, skogen & långis

Vi startade med ett agilitypass! Båda mina tjejer gick super, Rally var helt vild, haha, & Dee, jag hon var som vanligt. 😉 Rally fick köra 12 pinnars slalom & lite av varje. Dee fick träna på däcket & en liten balans.

150508

????

Efter agilityn så blev det en kortis i skogen där alla hundarna fick springa lösa. 🙂 Dee & Algot sprang som vanligt tusen varv runt alla granar. Och lilla Rally letade i vanlig ordning efter stubbar/stenar att hoppa upp på.

1505082

Under dagens varmaste timmar så gjorde vi ingenting alls. Eller ja, så var tanken iaf. 😛 Dee vände uppochner på hela leklådan & undrade varför jag inte kom & lekte med henne, haha. Hon har fått en ny favoritleksak, en leksak som Anna gjorde till Java på hennes 3-årsdag.

1505084

Nu på sena eftermiddagen/kvällen så har vi varit ute på en långis. 🙂 Vi har haft en del pauser & så, men ändå varit utomhus i cirka 2,5 timmar. Jag hämtade även upp Clara så att hon fick följa med, vilket både hon & Dee uppskattade mycket!

1505083

Nu är tjejerna trötta! T.o.m. Dee ligger utslagen. Så mycket aktivering idag, vilket är ett alldeles perfekt hundliv om ni frågar Dee. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *