Jodå, vi lever :)

Igår var första dagen på länge som jag inte uppdaterade hundbloggen, men det har sina anledningar. Jag tänkte att jag skulle vänta tills efter lydnadskursen för att kunna skriva om den, men när jag kom så blev det mat direkt & sen stupade jag i säng. Så så kan det bli ibland.

Det var avslutning på kursen igår, så alla fick visa upp hur långt man hade kommit i alla momenten i lydnadsklass 1. Jag har ju tränat pinsamt lite med Dee under kursens gång, men hon imponerade på mig! Gjorde grymma lägganden under gång, samt ställanden. Hon börjar även lära sin ingångar till foten, så visst utvecklas hon! 🙂

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig just nu, antingen har jag inte återhämtat mig från resan än, eller också håller jag på att bli sjuk. Jag är JÄTTETRÖTT & sover hur mycket som helst. Det finns liksom ingen hejd på det. Hundarna är grymt snälla som bara accepterar att jag ligger i sängen, men Rally är nästan lika seg hon. Det är Dee som har energi till oss alla. 😉 Haha. Bara för att vara tydlig mot er alla, jag ligger inte i sängen för att jag mår dåligt (varken fysiskt eller psykiskt), utan för att jag är TRÖTT. Det är stor skillnad! Så ingen depression eller nånting sånt, utan bara en stark trötthet som jag inte riktigt är helt säker vad den beror på.

Om typ en halvtimme ska jag & mina tjejer vara hos Nathalie för då väntar en promenad! Det blir veckans andra promenad för mig, skrämmande, verkligen. Dee har ju iaf fått rejsa med grabbligan tisdag & onsdag, men jag & Rally har verkligen slöat. 😛 Men så är det ibland, man kan inte alltid vara på topp.

Avslutar med en bild som jag tog tidigare idag på Bira. Nog för att hon är stor, men hon fick fan plats i den LILLA hundsängen!! 😛 Haha

150507

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *