Vallningsabstinens!

Uh, jag har sån vallningsabstinens att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! 😛 Jag & Dee skulle ju redan ha varit igång med vallningen, men precis när vi skulle börja så blev hon ju sjuk. 🙁 Men nu är hon frisk & förhoppningsvis drar vi igång redan nästa vecka! 😀

Mitt långsiktiga mål med vallningen är att få henne till godkänd vallhund. Hur fort vi kommer dit återstår att se, det får liksom ta den tid det tar, nån gång ska vi klara ett VP!

Nu är det ju några år sedan jag vallade sist, så jag ser mig som en nybörjare. Dessutom har jag ju en helt ny hund, som inte alls är lika som Java var, så det kommer ju inte att vara likadant. Sen om det blir lättare, svårare eller lika svårt, fast på ett annat sätt, ja, det får vi se. 😉

????????????????????????????????????

Idag har jag varit oerhört trött, så jag har mest sovit om jag ska vara ärlig. Men jag har lärt mig att acceptera att jag har såna här dagar ibland, det blir bättre en annan dag. Dee har däremot fått följa med grabbligan ut i skogen ett par timmar. 🙂 Så hon är trött nu, jösses, haha, som alltid efter att ha röjt järnet. Jag, Rally & Bira har sovit. Anledningen till att inte vi 3 följde med är att Rally & Bira fortfarande löper, & det blir inte så bra med en okastrerad hane i gänget då. 😉 Men dem har väl nån vecka till, sen borde löpet vara över för denna gång.

Bira åker snart hem & efter det tänkte jag kolla om jag får liv i både mig & mina tjejer så att vi kan träna lite. Skulle det inte funka så blir det ingen träning. Men testa kan man ju alltid göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *