En skitig hund är en lycklig hund

Bara för att det är fint väder så betyder inte det att hundarna håller sig rena. Dee har inte det roliga med vatten, så hon badar i massa diken & lever livet, haha, min lilla skit. <3 Men som rubriken säger, en skitig hund är en lycklig hund. 🙂

????

Det där var igår, idag har det regnat hela dagen. Men det har inte hindrat oss från att gå en långis i skogen. 🙂 ”Mina” 3 tjejer fick ha regntäcken på sig, så dem blev inte genomblöta. Tyvärr så hindrar inte regntäckena att dem blir sandiga på benen, så rena var dem inte idag heller. 😛 Förutom Rally då, hon lyckades (åter igen) hålla sig ren, som om hon har gått på torr asfalt hela tiden. Skumt hur det kan vara så olika.

????

Förbereder mig mentalt på att bli sjuk. Halsen gör ont morgon & kväll, plus att det gör ont i öronen när jag går. Men jag hoppas såklart att det vänder & försvinner, skulle det dock bryta ut så är jag redo. 😉 Det spelar ingen roll om jag blir sjuk, för ingenting kan förstöra den lyckan jag känner nu (läs mer om det i den personliga bloggen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *