Full fart i morse, nu väldigt segt

Vi rivstartade dagen med en långis i skogen (& lite i sandtaget) tillsammans med grabbgänget! Rally var inte med eftersom hon löper, så hon fick vara hos Carina & Clara. Grabbarna verkar ha saknat Dee mycket för dem blev jätteglada när dem såg henne, speciellt Lillen. Dee har garanterat saknat dem också, det är inte alla tjejer som har 4 grabbar som älskar henne, eller nja, Ludde är väl lite ”utanför” på det sättet, men ändå. 😛

150502

????

????

När vi kom hem så satt jag lite här vid datorn innan Carina kom med Rally & Clara. Hon var tvungen att åka iväg på en grej så jag blev hundvakt, men det är ju inga problem alls. 🙂 Strax efter att dem hade kommit så gick vi & la oss i sängen & sov ett par timmar, vilket var jätteskönt!

Vi har även tränat ett par pass inomhus. Dee får fortsätta träna på bakåt, vacker & buga, samt spinn på avstånd. Rally fick göra lite allt möjligt & snacka om att den hunden är supertaggad! Haha, hon bara flyger omkring, precis så som jag vill ha det! 😀 Clara fick träna lite spinn, runt, vacker & slalom. Försökte mig sen på att få alla 3 att sitta bredvid varandra i vacker-position så att jag kunde fota dem, men det visade sig vara omöjligt. Clara skötte sig näst intill perfekt, Dee la sig mest ner, & Rally satt som förstenad. 😉 Nån gång SKA jag lyckas ta ett sånt kort på dem, så det är väl bara att fortsätta träna med mina tjejer, för Clara skötte sig ju som sagt jättebra.

Åh, jag vill bara veta om Rally är dräktig eller inte. Hur ska jag kunna vänta typ 3,5 veckor till?! Jag vill ju bara veta NU! Synd att man måste vänta så länge med ultraljudet, men men, det är bara att gilla läget, finns inte så mycket annat jag kan göra. Men visst går dagarna sakta. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *