På äventyr hos djuren

Idag har vi varit iväg på ett litet äventyr. Vi tog bussen bort till Mariebergsskogen där vi dels kollade lite på den inofficiella hundutställningen, & dels spanade in alla djuren som finns där. Dee var VÄLDIGT fascinerad av getterna & minigrisarna. 😉 Fåren låg bara ner, så jag tror inte att hon såg dem, annars hade nog även dem varit väldigt intressanta.

????

Självklart var även Rally med & hon ville leka med en av minigrisarna som kom fram till staketet. 😛 Haha, hon hoppade omkring, skällde & gjorde lekinviter. Den lilla räven alltså. <3

På vägen hem så fick jag frågan av Bea & Jens om jag ville följa med på en TIDIG morgonpromenad i skogen imorrn. Och efter att ha funderat på det en liten stund så kom jag fram till att jag ville det. Men eftersom Rally löper så kan ju inte hon följa med, så istället för att lämna henne ensam hemma så fick hon följa med Carina & Clara hem & så får hon sova där en natt. För då kan jag & Dee ta en riktig promenad & röra ordentligt på oss. Har ju inte gått med dem på flera veckor eftersom Rally har löpt, men snart är nog löpet över & då kan vi återgå till det normala igen.

Om en stund tänkte jag träna lite med Dee, vi har ju faktiskt inte tränat nånting alls på en vecka!! Så ja, vi ligger efter lite på kursen, men den är så individualpassad att det går bra ändå. 🙂 Om bara fotgåendet kunde släppa på damen, eller ja, ingångarna till att börja med, så är jag övertygad om att det skulle flyta på betydligt bättre sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *