Helt jävla slut

Seriöst, idag är jag tröttare än tröttast. Men jag är inte förvånad, jag VET sedan tidigare att jag blir helt slut av att vara iväg på saker, men nån gräns borde det ju finnas tycker man. Jag har väl varit uppe sammanlagt 4 timmar eller nåt idag, resten av tiden har jag inte bara legat i sängen, utan också sovit.

Men en timmes promenad har vi orkat med ändå, i regnet. Vi gick tillsammans med Malin, Algot & Lotta, annars hade jag inte gått iväg. 😛 Funderar på att lägga mig för natten ganska snart. För ju mer jag sover, desto snabbare blir jag pigg igen. Det lär även vara tufft imorrn, men sen kanske det vänder, vi får se.

I vilket fall som helst så är det skönt att ha min lilla flock samlad igen. Även om Rally helst verkade vilja vara utan Dee. 😛 Men, men, så kan det vara.

????

Nu börjar dem skjuta raketer som fan ute, så tur att vi har hunnit komma in. Rally tittar sig omkring lite, men verkar inte rädd. Dee ligger & slickar på mattan & bryr sig inte alls. 😛 Haha. Dessa högtider, snacka om att man blir trött på dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *