Rally är inte nöjd just nu

150422

Om Rally kunde så skulle hon säkert vilja ringa till Djurens vänner & klaga över hur hemsk hennes matte är som satte på henne tikskyddet! 😛 Hon brukar ju aldrig ha det på sig, för hon är så duktig att hålla rent, men nu vill jag ha lite koll på att hon fortfarande blöder. För skulle hon inte göra det så är hon är höglöpet redan nu. Så hon får leva med tikskyddet idag, ibland är livet hårt. 😉

På dagens promenad så ställde hon upp sig för bästa polaren Clara en gång, så hon MÅSTE vara på gång nu! Imorrn bitti gör vi ett nytt progesterontest & svaret på det får vi innan lunch. Sen får vi se om det blir resa redan då eller om vi väntar nån/några dagar. Allt hänger ju på Rally.

Om några timmar är det kursdags för mig & Dee, & ärligt talat så har vi inte tränat så mycket den senaste veckan *skäms på dig Malin*. Jag vet liksom inte vad som har hänt, min motivation har varit låg & därför har det inte blivit nån träning. Jag har ju även mått lite sämre, så det påverkar såklart allt. Det är såhär jag funkar, ibland tränar jag jätteflitigt & ibland blir det sämre med träning. Vi får ta det som det är helt enkelt. 🙂

Åh, jag vill bara att det ska resdags, jag är taggad till tusen! Hoppas, hoppas, hoppas att allt kommer att gå bra, det skulle bli så galet skoj. 😀

One thought on “Rally är inte nöjd just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *