Bildbomb i galleriet

Precis som igår så har det varit ett underbart väder hela dagen, så självklart har vi passat på att vara ute & njuta. Vi 3 plus Carina & Clara åkte ut till Örsholmen där hundarna fick härja fritt & leva livet. Själv fotade jag en hel del, närmare bestämt 400 bilder. 😛 Haha. Dee jobbade med sin rädsla för vatten, som nu verkar ha försvunnit! 😀 Hon vågar fortfarande inte simma, men det dröjer nog inte så länge innan hon gör det också. Jag får säkert locka i henne ute i vattnet i början, med andra ord är det snart dags för mitt premiärdopp! 😉

150421 1504211 1504212

Många fler bilder finns i galleriet här på hemsidan!

Senare ikväll tar vi en koppelpromenad tillsammans med Louise & Tizi, det blir första gången som våra hundar träffas, så vi får se vad dem säger om varandra. Mina brukar ju mest bara kolla in nykomlingen & sen är det inte intressantare. Men man vet ju aldrig, det beror ju även på hur Tizi reagerar.

Jag har även pratat med djursjukhuset idag & Rally ska göra ett nytt progesterontest på torsdag morgon. Så på torsdag innan lunch får jag svaret, sen BORDE jag FÖRHOPPNINGSVIS veta när resan blir av. Jag tror att den blir av under helgen, & jag kommer säkert att missa terapin på måndag, men min psykolog vet ju om att det kan bli så. Jag vill (i vanlig ordning) åka redan NU! 😛 Haha, men det var ju inget nytt. Otåliga jag liksom. 😉 Haha.

2 thoughts on “Bildbomb i galleriet

  1. Vilka fina bilder! Min hund har också varit lite kinkig för att simma. Hon verkar tycka det är lite läskigt, men simmar såklart med när jag gör det du tänkte göra -.hoppar i och visar vägen! Tufft av dig med tidigt vårdopp i så fall 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *