Dagens debuter (med filmer)

150419

Idag debuterade Rally i inofficiell agility, både agility- & hoppklass. Agilityklassen gick sådär, så var inte superfokuserad, plus att hennes matte var dundernervös! För att inte tala om när jag skickade henne på en tunnel när hon istället skulle ha tagit ett hopphinder = disk! Så med andra ord, Rally skötte sig bättre än vad matte gjorde! I hoppklassen kände jag mig mer säker på henne, att hon inte skulle sticka, & därför kunde jag föra henne på ett annat sätt. Vi tog oss runt den banan med 10 fel. Jag är supernöjd med min lilla räv, detta var ju trots allt FÖRSTA gången hon gör nånting sånt här. <3

När jag fick höra att en 10-månaders valp skulle få vara med som föråkare i tunnelklassen så kunde jag inte låta bli att fråga om jag fick anmäla Dee också, vilket jag fick! 😀 Så min lilla fis på strax över 8 månader(!!) debuterade i tunnelklassen. I början var hon överallt, herregud, men efter en stund så lyssnade hon lite bättre. Vid ett tillfälle i filmen så ser det ut som att jag tar tag i henne på ett dumt sätt, men det gör jag inte, jag klappade henne lite för att lugna ner henne. Så inget ont!

Jag är nöjd med båda två, mina fina tjejer. Nu vill man bara tävla mera! 😛 Fast vi har en hel del att träna på, & tack vare den här tävlingen så vet jag nu exakt VAD. 🙂

Imorrn ska Rally göra progesterontestet & jag har valt att betala en lite högre avgift & därmed på resultatet samma dag istället för dagen efter. Så det blir minst sagt spännande imorrn, för då får jag förhoppningsvis veta när vi ska åka upp till Klövsjö på Rally’s date.

2 thoughts on “Dagens debuter (med filmer)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *