Ibland har de tur ;)

Medan jag var iväg på min gruppterapi så hade tjejerna sån tur att de fick vara hos Carina & Clara. I början lät det nästan som att Rally & Clara skulle döda varandra, men de gör ingenting mer än att låta & visa tänderna. Efter en liten stund så gav de sig & senare såg det ut såhär:

150416

Rally & Clara är som systrar, kan vara sura på varandra en liten stund, men det går alltid över & så är de världsbästisar igen. 🙂 Ett riktigt hångelkalas blev det idag, som ni ser på bilderna, & lilla Dee fick inte vara med, hehe. 😛 Precis som vanligt, Dee får vara med & leka ute, men inomhus har Rally & Clara sin egna ”pakt” & i den får ingen mer än de själva plats.

Ikväll ska vi träffa Malin & Algot & då väntar lite motionering. 😀 Så lite inlines/kickboard på kvällen gör att dagen får ett (förhoppningsvis) trevligt slut. 🙂 Rally har ju inte fått röra på sig fullt ut sen i lördags, för nu när hon löper så fungerar inte alltid hörseln av nån märklig anledning. 😛 Så med andra ord BORDE hon vara supertaggad, men känner jag henne rätt så kommer hon säkert att lägga i bromsen i början. Min lilla skiträv & alla hennes idéer! Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *