En lugn dag behövs det ibland

Dagens första riktiga aktivitet blev lydnadskurs med Dee. Hon skötte sig super & vi fick massa beröm på kursen, precis så man vill att det ska vara. 😉 Så angående om vem det är som är trög låter jag vara osagt. 😛 Haha. Nu gäller det bara att jobba vidare & hoppas att Dee ska lära sig att LYSSNA på vad jag säger & inte bara röra sig efter hur jag rör mig, mycket svårt hälsar polacken!

Sen har hundarna fått en promenad, plus att jag har dammsugit & skurat hela lägenheten! Så nu kan jag känna mig nöjd med mig själv. 🙂 Jag sitter här vid datorn & tar det lugnt & tjejerna ligger & sover. Dem skulle mer än gärna vilja träna lite inomhus idag, men vi får se, jag är inte på topphumör för nånting sånt, iaf inte just nu.

150415

Nej, nu har dem vaknat & är hungriga, & det är jag också. Så dags att gå ut i köket & fixa mat till oss alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *