8 månader + löp på väg!

150412

Ja, idag är det den 12:e, vilket innebär att Dee blir en månad äldre! Och självklart har hon fotograferats, mätts & vägts & resultaten finns under Dee – Liten blir stor.

Idag har det varit halvt storm ute så vi har haft vilodag. Vi har varit hemma hos Nikke & Loppis större delen av dagen där Loppis har blonderat håret på mig. 🙂 Sen har vi pratat massor, gått korta promenader med hundarna, postat brev osv. Alltid lika trevligt att umgås med dem.

Imorrn kommer Bira plus att vi ska iväg till klubben & träna agility! Så det är bara att hoppas på bra väder!

Igår kväll såg jag att Rally börjar bli svullen nu, så snart borde löpet vara igång!! 😀 Wiie, helt galet skoj ska det bli, & spännande, jösses. Allt är klart inför parningsresan, Dee har hundvakt, jag har fixat en bra bil plus att jag har sällskap längs vägen av antingen Nathalie eller Ida, vilket känns SUPER eftersom jag inte vill åka/köra själv hela den vägen. Men det hade jag förstås gjort om jag hade fått åka själv, ingenting sånt kan stoppa mig. 😛 Så snälla Rally, börja löpa NU är du gullig!

12 thoughts on “8 månader + löp på väg!

  1. Annars kan du åka till Sigtuna och göra en quick fix, det sägs ju att löp smittar av sig ahhahaså åker du direkt till östersund 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *