Hundar som funkar i flock

Idag har vi varit ute i flera timmar tillsammans med ett gäng andra härliga personer. 🙂 Hundarna har sprungit massor, badat lite, sökt godis & bara fått vara hundar. Det är så himla skönt när man bara kan släppa ihop flera hundar i olika storlekar utan att behöva oroa sig för att nåt ska hända.

150411 1504111 1504114 1504112 1504113

Visst går Dee långt ut?! Igår var första gången hon vågade gå i med alla tassarna i vatten & idag går hon ut tills vattnet når magen = snabba framsteg! Så vi får se hur lång tid det tar innan hon börjar våga simma.
Och Rally då? Hur får man ner henne i vattnet frivilligt? Jo, man kastar i godisar som flyter & vips så är Rally i. 😉 iaf såhär i början av säsongen, längre fram kommer hon säkert att gå ut självmant ändå, det gjorde hon iaf förra sommaren.

Annars så känns det mest drygt just nu. 😛 Jag bara väntar på att Rally ska sätta igång & löpa, jag vill starta den här resan NU!! 😉 Det känns som att det mesta redan är klart, det är liksom bara valparna som saknas, hehe.

2 thoughts on “Hundar som funkar i flock

    • Haha, jag hoppas det! Jag har ju skrivit upp Rally’s alla löp, så om hon inte ändrar tidsintervall så är det banne mig dags nu! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *