Yes, they are completely normal

150410 1504101 1504102 1504103 1504104 1504105

2 timmar i skogen var galet underbart! Dee & Clara sprang som galningar, ungefär som vanligt. 😉 Clara är helt klart Dee’s favoritkompis, men så har hon ju träffat henne sen hon kom till Sverige också, så det är ju inte så konstigt. Sen så gjorde Dee något som hon aldrig har gjort förut – hon gick i vatten! Vattnet gick lite högre än halva benen & Dee fick världens fnatt där. 😛 Haha, sprang runt som en dåre, fram & tillbaka, haha. Så visst finns det hopp om en ny badhund! 😀 *Hoppas, hoppas*

Rally & Teo tog det betydligt lugnare. Emellanåt sprang de också, men inte i närheten av vad Dee & Clara gjorde. Teo tyckte att Rally luktade EXTREMT INTRESSANT så förhoppningsvis är löpet på ingång!! 😀 😀 😀 Teo försökte t.o.m. rida på Rally, som inte gjorde nånting alls, haha. Tänk ibland är hon som en rabiessmittad hund när nån flörtar & ibland bryr hon sig inte alls. 😛 Lustiga lilla räv.

Förutom våra 4 hundar så såg vi en älg i full galopp över ängen (tyvärr fastnade den inte på bild då det var en massa träd i vägen) samt en orm! Älgen är helt klart min favorit av dem två. Äckliga jäkla ormar, håll er borta när jag är på väg! Måste bara passa på att berätta att INGEN av hundarna hade en tanke på att springa efter älgen, vilket känns skönt, jag vet ju sen tidigare att mina (& Clara) inte drar på rådjur, men nu fick vi även älg på den listan. 🙂

Om en stund ska vi åka hem till morsan & Anders, & Farro såklart. Vi får se vad Farro säger om Rally, om han också är intresserad eller om han är som vanligt. Tanken är att jag ska visa morsan vad vi gjorde på lydnadskursen i onsdags, om inte Dee strejkar. 😛 Haha, hon är helt slut nu, men förhoppningsvis taggar hon till ändå när det väl är dags. Hon är ju trots allt en bc. 😉

5 thoughts on “Yes, they are completely normal

  1. Vilka härliga och halvgalna bilder 🙂
    Låter som ni var med om ett ordentligt skogssafari, inte varje dag man möter både älg och orm i skogen. Skönt att dom inte jagade!
    Trevlig helg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *