Träning i inomhushallen

Idag gick bilskrället igenom besiktningen! 😀 Så nu återstår att se om & när jag får den såld. Det är ju inte riktigt klart med någon ersättare till den bilen, så det kanske kan dröja ett tag.

På förmiddagen tränade vi i inomhushallen tillsammans med Jenny. Jag tränade mest lydnad med Dee, & lilla Rally fick köra mest freestyle, plus lite 4-pinnars-slalom (agility). Ibland gick det riktigt bra med båda, & ibland var det katastrof. Men platsliggningen funkade hyfsat med Dee, hon nosade lite ibland samt ändrade tyngden, men hon låg kvar!

150409

Helst vill jag ju att hon ligger med hakan i backen, men det verkar hon ha glömt bort nu…Så jag tog en omgång med bara det, gick sådär.

1504091

Rally fastnade tyvärr inte på något kort, jag ville ha ut så mycket effektiv tid som möjligt, så det blev inte fler kort än dem 2 ovan. Nån dag, när jag tränar ute & därmed inte har nån tidspress, så ska jag försöka fota dem lite mer.

För en liten stund sen kom vi in från en promenad, ingen långis, utan bara en vanlig promenad. Och nu ligger båda tjejerna & sover, helt ovetandes om att det snart är inlines/kickboards-dags!! 😀 Dee lär väl bli glad, Rally kommer säkert att säga nåt i stil med ”ni måste skämta”, haha. Vi kommer som vanligt inte att åka långt, men lite räcker tillräckligt väl för att Rally ska vilja kasta in handduken. Den lilla räven behöver dock bättra på sin kondition, men hon håller inte själv med om det. 😛

Än så länge inget löp i sikte från Rally’s sida, eller ja, inte från Dee’s heller. 😉 Jag tycker att hon kan sätta igång & börja löpa NU!! Jag vill så gärna att allt sätter igång, en av mina stora drömmar ska ju bli sann & jag är väldigt otålig. Så förmodligen så kommer Rally att hålla sig länge innan det blir dags, bara för att jäklas med sin otåliga matte. 😛 Haha.

One thought on “Träning i inomhushallen

  1. Va trevligt med träning inomhus. Det är roligt med lite variation ibland, trots att det kan bli lite pressat tidsmässigt (som du skriver).
    Hoppas att du får en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *