Träning + namnförslag önskas!

Idag blev det träning i hallen med Malin & Jenny. Rally fick köra agility & Dee fick blanda lite agility, freestyle & lydnad. Till min stora förvåning & glädje så var Dee väldigt fokuserad idag!! 😀 Hon lyssnade & allt jag gjorde med henne gick bra. *Lycka* Vi t.o.m. avslutade hela passet med en platsliggning, nånting som Dee ALDRIG har gjort förut, men man kunde tro att hon har tränat på det många gånger. 😉 Så duktig var hon!

150407

Rally var inte på sitt superhumör idag heller, så vi fick träna därefter. Jag försöker att motivera henne & berömmer det hon gör bra, resten bara struntar vi i. Förmodligen ska hon ju börja löpa snart, så det kanske är därför hon är lite mer off än vanligt? I vilket fall som helst så är jag ändå nöjd med henne, för hon har kommit så otroligt långt i agilityn! Från att inte lyssna alls & ge upp om hon inte får som hon vill, till att lyssna, följa mig (oftast) & ta sig igenom banor även om hon egentligen inte känner för det. 😀 Så som sagt, min lilla räv gör mig så stolt & glad. <3

Har precis uppdaterat ”valpsidan” med en ny merit för Eyvind & några filmer på Rally. Förhoppningsvis får jag även snart några filmer på Eyvind, så kan eventuella valpköpare (& andra) spana in hundarna ”in action”. Jag har fått en del intresseanmälningar redan & det är jätteskoj! 😀 Jag lovar dock inte någon en valp fören valparna är födda, eftersom man aldrig vet hur många det blir av varje & sådär. Så jag skriver upp alla intresserade på en lista & så skickar jag ut meddelande till alla när valparna har anlänt. 🙂

På tal om valparna, jag är ju grymt sugen på att komma på nåt coolt namn till kullen! Någon som har några tips? Det ska vara ett engelsk adjektiv, typ ”sweet”, ”crazy” osv. Det namnet ska hela kullen ha, sen blir det nåt till som KANSKE valpköparna får bestämma själva. 😉 Så ös gärna på med engelska adjektiv som kan passa en lundehundskull!

2 thoughts on “Träning + namnförslag önskas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *