Ändrade valpplaner!

Jag kunde inte hålla mig igår kväll, utan la ut informationen på Facebook. 😛 Rally kommer att paras DET KOMMANDE LÖPET istället för löpet efter! 😀 Detta är p.g.a lite olika orsaker, som bland annat att det kan vara mysigt med en valpsommar, & valparna kan vara ute mer på sommaren än på vintern.
Sen så tänkte ju jag tävla massor det här året innan valparna skulle komma, men Rally behöver mer tid för att riktigt kunna lyckas på tävlingsbanorna. Så därför tänkte jag att hon får valparna under sommaren & sen tränar vi under vintern & satsar nästa år istället. Utom freestylen, för den hoppas jag kunna starta i November på en hemmatävling. Vi får se lite hur det går med allt.

150406

Jag har fixat hundvakt till Dee under parningsresan, så nu återstår bara att vänta in löpet & sen hoppas på att Nathalie kan följa med! Ni anar inte hur mycket jag längtar, det ska bli så galet spännande!

Vi startade den här dagen med att träna lite agility tillsammans med morsan. Tyvärr så gick ingen av mina hundar sådär jättebra, men ärligt talat så var inte jag heller supertaggad, så det kan ha varit anledningen till att tjejerna var som dem var. Farro skötte sig bäst. 🙂

1504061

Direkt efter träningen så blev det en långis med Carina. Nu ligger tjejerna & sover & jag skulle lätt kunna göra detsamma, haha. Men nej, jag får sova ikväll & inatt, ingen sömn under dagtid. Så det är bara att bita ihop & hålla sig vaken. 😛

4 thoughts on “Ändrade valpplaner!

  1. Spännande, kan rekomendera parning på en neutral lugn plats. Vi hade koppel för att minska skador. Funkade utmärkt 🙂

      • Är helt säker på att det kommer bli en bra kull 🙂 du har verkligen tänkt till där med linjerna:) tänk om alla kunde göra det ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *