Årets första grillning

1504051

Årets första grillning blev av idag, & vi grillade korv. 😉 Efter det så tog vi en tur med båten, & Rally vet verkligen hur man softar bäst på sjön!

1504052

Men innan allt det så gick jag & morsan en långis med alla hundarna. Och självklart hittade Dee nånting att gnugga in huvudet i, haha. 😛 Men det är som jag alltid har sagt; ”En skitig hund är en lycklig hund”.

150405

Annars idag så har jag umgåtts med morsan & Anders hela dagen, samt hundarna såklart. Imorrn om det är okej väder så väntar agilityträning på klubben. Sen, i morgondagens blogginlägg så väntar en nyhet, mer än så säger jag inte just nu då jag måste kontakta några andra innan jag publicerar den. Jag är noga med att visa respekt för människor som behandlar mig likadant. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *