Upp till bevis

Dagen startade med en långis själv med mina tjejer. Vi gick powerwalk till Norrstrand, vilket är ungefär 4 km (?). Rally var inte supernöjd över det hela, haha, den lilla räven vill helst nosa & kissa ÖVERALLT, men nej, är man på pw så går man! 😛 Dee ligger på fint så länge hon är pigg, sen börjar hon sakta in mer. På vägen hem igen så var Rally så jäkla jobbig. Hon skulle under inga som helst omständigheter gå framåt, så jag fick övertala henne större delen av vägen. Så ja, när vi kom hem så var jag helt slut & stupade i säng.
Varför gick jag då denna långa vägen? Jo, jag har ju fått Bravecto utskrivet av veterinär & idag var enda dagen på flera dagar som apoteket som har den medicinen hade öppet. Och eftersom jag har plockat en fästing på Rally & en på Dee så vill jag kunna ge dem tabletten så fort som möjligt. Så nu är det upp till bevis om den är så bra som alla säger eller inte. 😛

150404

Efter lite vila så var det fotograferingsdags. 😉 Detta var andra gången jag använde min självutlösare som jag fick i julklapp. Resultatet ser du högst upp i den högra spalten här i bloggen.

Vi har även tränat lite ute, Rally pendlade mellan att vara övertaggad & osäker, så vi kunde bara göra simpla grejer. Dee kunde bara freestylemoves, ingen lydnad, trots att det var det vi skulle träna…Jag fattar inte varför, men det bara går inte i lydnaden! 🙁 Kanske borde jag träna lite LYDNAD med henne inne? För hon har ju lättare för saker inomhus än utomhus. Ja, ska banne mig testa det direkt! 😉

One thought on “Upp till bevis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *