Båtpremiär

Ja, idag hade vi årets båtpremiär! 😀 Rally har ju åkt båt massor med gånger förut, men för lilla Dee så var det första gången. Hon skötte sig exemplariskt! Även Farro skötte sig hur bra som helst, & han hade heller aldrig åkt båt förut. Rally, som har båtvana, riskerade livet några gånger när hon skulle spana lite för långt över kanten, haha.

150403 1504031 1504032 1504033 1504034

Vi har även tränat ett pass ute med morsan. Tyvärr så var jag på helt fel humör, så det gick inge bra. Men morsan testade att köra lite med Dee & då gick hon bättre, så det var nyttigt att se. Jag MÅSTE jobba massor med mitt humör, den saken är då helt klar!! Tänkte ge det en ny chans imorrn, utomhus om vädret tillåter. Nån som vill hänga med?

One thought on “Båtpremiär

  1. Oj här är det fortfarande is på vattnet och vi har isväg att gå på. Är några veckor bort innan det blir båt för oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *