Uppdatering om Dee-Dee

150402

Nu är lilltösen hemma igen. <3 Veterinärerna har i princip inte hittat nånting, med andra ord vet ingen varför hon blev dålig. Hon har hostat/nyst såpass lite att dem inte tycker att vi ska räkna det som ett symtom. Utan det är magen som spökar hos henne. När dem röntgade henne så hittade dem (åter igen) småstenar i magen, men dem är borta nu. Dessa stenar KAN vara orsaken till magproblemen, men det är inte säkert. Vi ska även skicka in avföringsprover igen & dem får jag svar på den 20 April. Så fram tills dess ska hon vara som vanligt, bortsett från att hon ska äta 3-4 gånger/dag & då endast skonkost. Plus FortiFlora varje dag & Prokolin en omgång.

Med andra ord behöver nog ingen oroa sig för några smittor eller så. Rally är ju helt symtomfri & hon borde ju vara först med att bli sjuk OM nu Dee hade smittat. Några personer har gissat på noskvalster & kennelhosta, men nej alltså, ingenting sånt (vilket är oerhört skönt!).

Det är jobbigt att inte få ett exakt svar på vad det var för fel, men huvudsaken är ju att hon blir bra igen. Dropp & antibiotika kan göra underverk. Jag hoppas dock att jag får lite mer svar från avföringsproverna, att dem visar nånting som förklarar hennes problemmage. Helst nånting lättfixat.

Nu ska vi traska iväg bort till Carina där vi ska se på film. Eller ja, jag & Carina ska se på film. 😉 Dee lär nog sova eftersom hon är lite påverkad av lugnande, & Rally & Clara får vi se vad som passar dem bäst, haha.

2 thoughts on “Uppdatering om Dee-Dee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *