Det blir aldrig som man har tänkt sig

Eller iaf väldigt sällan, iaf i mitt fall. Den här dagen var fullbokad med agilityträning, möte & lydnadskurs, men nu har planen ändrats.

Agilityträningen blev av som planerat & den gick ganska bra. Rally var inte på sitt superhumör, men vi tog oss ändå igenom banorna. I slutet blev hon väldigt trött, men det är inte så konstigt. Förutom att träna uthållighet i träningen så behöver damen även bättra på sin kondis. Så konditionsträningen får vi ta tag i, förhoppningsvis tillsammans med Malin & Algot.

150401

Mötet på psyk tillsammans med Försäkringskassan gick också bra. Jag var väldigt nervös, men både min psykolog & min handläggare på FK är väldigt snälla, så det gick bra. Vid ett par tillfällen var jag nära på att börja gråta (p.g.a. spänningar som släppte), men jag lyckades blinka bort tårarna.

När jag kom hem så var Rally & Bira som vanligt, men Dee var lite slöare. Så efter en mycket kort rastning (ut genom dörren, kissa på gräsmattan & sen in igen) så tempade jag henne & jodå, hon har feber. 🙁 Igår kväll & idag så har hon hostat/nyst emellanåt, men det har varit såpass lite att jag bara att registrerat det, men inte gjort nån grej av det. Men nu när hon har feber så är jag säker på att allt hänger ihop, så även magen. Så istället för lydnadskurs så ska vi in till djursjukhuset för provtagningar & undersökningar. Inte alls vad jag hade tänkt mig. 🙁 Men vad gör man inte för sina skatter? Bara hon blir bra snart, det är det viktigaste!

One thought on “Det blir aldrig som man har tänkt sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *