Äntligen inlines!

Idag blev det äntligen inlines! 😀 Det kommer dock att krävas många gånger innan allt flyter på, men å andra sidan har den säsongen bara börjat.

150331

Förutom inlines så har vi tränat lite utomhus idag. Dee fick köra lydnadsdelar & Rally freestylemoves. Rally var den som skötte sig bäst på träningen, hon är så himla taggad & hoppar omkring massor, haha. Så jäkla söt. <3

Imorrn är det verkligen FULLT UPP HELA DAGEN! Vi startar med seriös agilityträning 10-12 i hallen. 14:30 har jag möte med psyk & Försäkringskassan (hur nervös som helst inför det!), & 17:30 börjar lydnadskursen. Dessutom har jag Bira mellan 09:30-17:00. Men, men, ibland hamnar allt på samma dag, det blir säkert bra bara dagen startar. 🙂

4 thoughts on “Äntligen inlines!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *