Agility & promenad

Efter en mycket jobbig terapisession så åkte jag & Malin ut till klubben där vi tränade agility. Alla 3 hundarna som körde skötte sig riktigt bra. 😀 Dee’s matte däremot behöver raketer under fötterna för att ha en chans att hinna med henne… 😛 Haha.

150330 1503301 1503302 1503304

Direkt efter träningen så åkte vi ut till en äng där alla hundarna fick springa lösa. Bira hade nog eld under tassarna för jäklar vad hon sprang! Sen, mitt upp i allt, så tyckte fröken schäfer att det var badsäsong.

1503305 1503306

På vägen tillbaka till bilen så tog vi det obligatoriska gruppfotot för dagen. 😉 Med tanke på alla gruppfoton så är numera hundarna riktigt duktiga på den biten. Haha, vore kanske illa annars.

1503307

Imorrn (om det inte regnar som alltid nu för tiden!!) så SKA jag åka inlines! Förhoppningsvis får jag med mig min lillebrorsa på skateboard, så att jag kan få lite hjälp med Dee. Båda tjejerna behöver motioneras ordentligt & då passar inlines in väldigt bra. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *