Specialbeställda kläder, shopping & promenad

Nu ska jag inte hålla er längre, här kommer bilder på kläderna som jag fick hem igår!

klarlife klarmaster

Hoodie’n är jag sååå jävla nöjd med, & den är dessutom hur skön som helst. Nu när jag är säker på storlekar & kvalité så kommer jag att beställa mer kläder från samma ställe, men med andra tryck. 😉 Jag har några idéer, men tar gärna emot fler om ni har några över.

Idag har jag & Carina storshoppat…Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det är bara att inse, det blir väldigt sällan som jag har tänkt mig.

150329

Så ja, lite ångest över det har jag nu, samtidigt som det inte var några direkt onödiga saker. För jag behöver ett knäskydd, Dee behöver ett regntäcke samt ett halvstryp som det inte står Java på, toapapper går alltid åt, likaså hundben & lite andra småsaker. Hade jag köpt allt jag tänkte i affärerna så hade jag varit bankrutt i flera månader, så jag får försöka tänka så.

Direkt vi kom hem så tog vi en promenad med tjejerna, & alla fick ha regntäcken på sig. Dee’s täcke sitter jättebra, så det är jag verkligen nöjd med. 🙂 Det är dessutom en sak jag har funderat länge på att köpa, jag ville bara vänta tills hon hade vuxit klart & det tror jag att hon har gjort nu. Skulle hon ändå bli lite större så passar nog täcket ändå.

1503291

Eftersom det har regnat hela dagen så går det inte att åka inlines idag. 🙁 Så jäkla trist nu när jag var så taggad på det. Vi får se hur vädret ser ut imorrn eller nån annan dag under veckan. Imorrn blir det, förutom terapi för min del, agilityträning ute på klubben. 😀 Nu är det ju flera dagar sen sist, så det är bäst att sätta igång igen, haha.

3 thoughts on “Specialbeställda kläder, shopping & promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *