Första & sista gången?

Idag hade Dee utställningspremiär, en inofficiell här i närheten. Jag ville helt enkelt se hur hon skulle bete sig i en sån miljö & en vilt främmande människa skulle känna igenom henne. Så på så sätt är utställningar väldigt bra. 😉

Dee var MYCKET lugnare än jag nånsin kunnat tänka mig! Domaren fick liksom knappt en puss. 😛 Och ärligt talat så har vi inte tränat nånting alls på varken att stå eller att springa, så Dee fattade inte alls vad jag ville. Men hon skötte sig klart godkänt ändå, min fina Bajamaja! <3 BIR valp med HP.

150328

I gruppfinalen blev hon oplacerad, men det gör inget, för som sagt, jag var inte ute efter att vinna (även om det såklart hade varit riktigt skoj!), utan jag ville testa Dee ordentligt, vilket jag fick göra. 🙂 Och jag är som sagt jättenöjd med henne!

Nu har vi vilat i x antal timmar & ska styra stegen mot Carina där vi ska se på film. Sen när vi går hem så följer såklart Rally med hem också, min lilla räv. <3 Så då blir flocken komplett igen, precis som det ska vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *