Imorrn väntar premiär för Dee!

Dagens långis blev runt kolonilotterna tillsammans med Carina & Clara. 🙂 Dee & Clara sprang som tusan, jösses, man kunde tro att det brann under tassarna. 😛 Rally sprang emellanåt, mest letade hon stenar & stubbar att hoppa upp på i hopp om att få godis.

150327

Direkt efter långisen så fick Rally följa med Carina & Clara hem där hon ska vara tills imorrn eftermiddag. Och för mig & Dee blev det duschen. När jag var klar i duschen så fönade jag Dee för första gången & hon var väl inte superlycklig över det. 😛 Haha. Men de ska härdas, så är det bara.

Imorrn ska Dee göra sin utställningspremiär! 😀 Det är en inofficiell utställning här i närheten, så vi ska åka dit & se hur hon beter sig när det är en främmande människa som ska känna igenom henne. Förmodligen kommer hon att dela ut en hel del pussar, haha, det brukar bli så iaf. 😉 Utställning är ju ingenting vi har tänkt att satsa på, men det kan vara en bra erfarenhet. Och beroende på hur det går imorrn så kanske hon ska ställas den 2 Maj också, vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *