Mina superhundar! (Med film)

150325

Vi rivstartade den här dagen med ett agilitypass på brukshundklubben! Båda mina tjejer var otroligt duktiga, riktiga superhundar! 😀 Dee var den som chockade mig mest, hon har haft väldigt svårt med raksträckor & att springa ifrån mig, men idag gick det kalasbra!

Nu har vi vilat flera timmar & ska fortsätta med det ett par timmar till, sen väntar uppstarten av lydnadskursen med Dee! 😀 Behöver jag ens säga hur spännande jag tycker att det ska bli? Det kan gå på alla sätt, kanske bra, kanske katastrofalt, kanske nånting däremellan. Det är sånt som lär märkas ikväll. 😉

Nej, om man skulle fixa lite mat kanske? Jag behöver äta nåt innan kursen & eftersom morsan & Farro snart kommer så är det nog lika bra att äta nu så att jag har det gjort.

4 thoughts on “Mina superhundar! (Med film)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *