Back at home! + Bilder i galleriet

En underbar långis i sandtaget & skogen runt omkring har det blivit idag. Eftersom det var toppenväder så hade jag även med mig kameran & i galleriet kan ni se massor av bilder från dagen.

150324

Efter långisen & fram tills nu så har vi bara vilat, plus fixat med hemsidan. Så snart är det dags för kvällsaktiviteten & det blir inget mindre än agilityträning!! 😀 Som ni ser på bilden ovan så är Rally back at home, jag saknade henne så mycket att det var plågsamt att vara ifrån henne när jag inte var tvungen. Så nu kan vi fokusera på agilityn ordentligt, vilket vi behöver för att komma i bra form inför tävlingarna. 🙂 Som jag för övrigt ser fram emot sjukt mycket!

Imorrn blir det förmodligen mer agilityträning på förmiddagen, sen vila innan det på kvällen är dags att åka på lydnadskurs med Dee! Jag har inte riktigt bestämt mig för vart jag ska göra av Rally under tiden, men hon får väl sitta i bilen eller nåt, med täcken så att hon inte fryser. Jag ska bli bättre på att ensamhetsträna dem HELT SJÄLVA, men vill inte börja med flera timmar direkt…Så ja, det får bli bilen för henne.

Nu väntar jag bara på att Nathalie ska höra av sig & så styr vi bilen mot klubben & agilityträning! 😀

2 thoughts on “Back at home! + Bilder i galleriet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *