Långis, valptankar & logik

1503231

En långis i skogen på lite över 2 timmar har det blivit av idag. Så både Dee & Bira var nöjda när vi kom hem, & så matte såklart. 😉

150323

Direkt vi kom hem så fixade jag mat & åt, sen gick jag & Dee hem till Carina & Clara där vi såg på film & nu har vi precis kommit hem igen. Känner mig lite stressad, ändå har jag ingenting att vara stressad över. Så jag hoppas att jag kan slappna av snart & bara ta det lugnt fram tills dess att det är dags att sova.

Annars så är det mycket valptankar i huvudet på mig, det känns som att det är massor av saker som behöver fixas innan det är dags. Det kanske är det jag känner mig stressad inför? I vilket fall som helst så är det gott om tid kvar, för det är ju till hösten/vintern hon ska paras. Och innan det är dags för det så ska jag gå SKK’s uppfödarutbildning som börjar nån gång nu under våren. Det känns bäst att ha gått den först, så att jag får lite mer kött på benen. Förhoppningsvis kan jag få med mig Nathalie på kursen också, så blir det ännu roligare. 😉

Imorrn ska det bli fint väder, så jag, Carina, morsan & hundarna ska ut till skogen & gå en långis. Tyvärr så är ju inte Rally med, som det ser ut nu…Jag tycker att det är oerhört jobbigt att vara utan henne, för vi har växt ihop så mycket sen Java försvann. Så kanske hämtar jag henne tidigare? Får prata med Evelina om det, så får vi bestämma tillsammans. Jag trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt med tanke på att jag hade henne borta i nästan 1 år, men nu är läget som sagt annorlunda.

På tal om annorlunda, idag på terapi så sa min psykolog såhär: ”Du har en speciell logik. Du tänker annorlunda, men det är ändå logiskt.” Och ja, det förklarar mig så himla bra, jag tänker logiskt, om än lite annorlunda jämfört med resten av folket. 😉

2 thoughts on “Långis, valptankar & logik

  1. Fina bilder! Va härligt att gå i valptankar 🙂
    Det är bra att du tänker annorlunda, då ser du säkert ur något perspektiv som många andra missar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *