Ni vet det där jag brukar säga…

…Om att en skitig hund är en lycklig hund, vad betyder då 2 skitiga hundar?! 😀 Haha, eller som jag sa till Carina när vi pratade om att det blir duschen direkt för tjejerna, ”en skitig hund betyder en olycklig matte”. 😉 Fast så är det inte riktigt, för är mina hundar lyckliga så är chansen väldigt stor att jag också är det. Så en dusch p.g.a att dem har haft urskoj är helt klart värt det!!

150322

Jag lämnade ju bort Rally en vecka för att kunna TRÄNA ordentligt med Dee, men ska jag vara ärlig så har det inte blivit så mycket sån träning som jag tänkte. Men än har vi ju lite tid på oss, så det gäller att ta tillvara på den. Om inte annat så bygger vi ju upp vårt band varje minut som går, & jag tycker allt att hon lyssnar lite bättre på mig nu. Men vem vet, det kanske bara är tillfälligt?

Inte nästa vecka, men veckan därpå (vecka 14 med andra ord) så ska Dee få träffa fåren för första gången!! 😀 Jag längtar galet mycket, det ska bli så oerhört spännande att se henne med dem. Hur naturlig vallinstinkt har hon när det väl kommer till kritan? Detta kommer att ske i närheten av Karlstad (där vi bor) & hos en som är vallhundsinstruktör, så förhoppningsvis blir det rätt från början den här gången, vilket det inte riktigt blev med Java. Jag TROR att Dee kommer att vara svårare i vallningen än vad Java var, men man vet aldrig, man har ju haft fel förut. 😉 Förhoppningsvis följer nån med & kan filma lite, alltid skoj att ha på film hur det såg ut den allra första gången, samt ett par bilder vore inte helt fel. 😉

1503221
(Java vallar 11/2-2012)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *