Dee-Dee behöver en förebild!

Idag hade jag & Dee inlinespremiär! Jag åkte ganska mycket inlines med Java & det var bland det bästa som fanns, den känslan av frihet var obeskrivlig. Dee brukar ju dra i koppel i vanliga fall, men nu när hon väl fick dra, nej då passade det minsann inte! Jag hade ju inte tänkt att köra nån lång tur med mycket drag eftersom hon är såpass ung än, men jag ville testa henne helt enkelt. Det hela gick till så att hon sprang så fint brevid mig…Mot mitten av turen så fick jag henne att galoppera & då började hon även hoppa på mig. På vägen tillbaka till bilen, i slutet av turen, så drog hon faktiskt LITE!! 😀 Jag berömde henne så mycket jag kunde, men jag vet inte om hon fattade nåt eller inte. 😛 Haha. Under turen så fick jag blodsmak i munnen, ont i lungorna & så hade vi sån motvind att tårarna rann. Så nej, det var ingen behaglig tur. 😛

Direkt efter så gick vi bort till vattnet där min tanke var att få Dee att gå i med iaf tassarna i vattnet för att hämta sin leksak, men nope, hon TOTALVÄGRADE! Så det var bara för mig att leta upp en halvlång pinne för att få tag i leksaken utan att bli blöt själv. Sen kastade jag den på land några gånger, dem första 5 gångerna (eller nåt) tittade hon bara på mig & missade helt den delen med att jag KASTADE iväg leksaken. 😛 Men till slut föll den polletten ner iaf. 😉 Haha.

Med andra ord behöver Dee en förebild både i draget & när det gäller att bada. 😛 Så att hon lär sig såna härliga saker som ingår i ett hundliv hos mig.

150321

Efter att ha varit hemma & vilat lite så åkte vi hem till farsan där det blev en 5 km promenad med alla hundarna. Dee blev jätteglad över att träffa Storm, & efter en stund kunde hon även leka med Boss. 😉 Så nu har Dee verkligen fått rört på sig idag & jag behöver inte ha minsta dåligt samvete.

Annars så funderar jag väldigt mycket på tävlingarna framöver, när jag ska betala varje tävling för att öka chanserna att faktiskt ha råd att åka. Det vore grymt skoj med ett tävlingssäsong för Rally nu innan valparna, men allt kostar ju. Hade jag haft obegränsat med pengar så hade jag tävlat VARJE helg! 😛 Bara så att ni vet. 😉 Men ALLA tävlingar som ligger upp i kalendern nu (har rensat lite) TROR jag att vi ska åka på. Dem i September är osäkra eftersom jag inte vet när Rally har tänkt att börja löpa, men resten ser ut att bli av. 😀

2 thoughts on “Dee-Dee behöver en förebild!

  1. vi får väl se till att få med henne tillsammans med Goofy vad gäller draget 😉 Whoopzie kan nog hjälpa till med badandet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *